Reserveer nu je plek

Launchevent:

Impactmakers in de Financiële Sector

1 oktober 2024, 16:00-19:00, Amsterdam

Let op: dit event heeft beperkte capaciteit.

Event

Op dit lanceerevenement kijken we samen naar de cruciale rol van (leiders in) de financiële sector in de belangrijkste transities van nu. We delen met jou en een gezelschap van andere leiders de meest waardevolle inzichten uit ons onderzoek.

> Uitdagingen en Valkuilen: Ontdek wat andere executives helpt en tegenhoudt bij het creëren van impact en het stimuleren van verandering

> Praktische Oplossingen: Leer hoe jij als leider echt het verschil kunt maken in jouw ecosysteem, organisatie en maatschappij

> Netwerken: We brengen leiders in de financiele dienstverlening samen om van elkaar te leren; omdat doen de enige weg is naar resultaat. Alle bezoekers ontvangen de publicatie ‘Impakers in de Financiele Sector’.

Details

Blijf op de hoogte

Kun je er 1 oktober niet bij zijn? Klik hier en zet jezelf op de mailing lijst en blijf op de hoogte van toekomstige events, webinars en digitale publicaties.

Achtergrond

Wij spraken met 100 executives uit de financiële dienstverlening over het leiden in tijden van transitie. In het vormgeven van dit project en de uitkomsten werkten we samen met kennispartners vanuit de Rijksuniversiteit Groningen, Nyenrode Business University, TU Delft en Universiteit van Maastricht.

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec