Impactmakers in de Financiele Sector

Houd mij op de hoogte

Achtergrond

Op 1 oktober lanceren wij een publicatie ‘Impactmakers in de Financiele Sector’. Hiervoor spraken we met 100 executives over het leiden in tijden van transitie. Hierin ligt een cruciale rol voor de financiele sector. Vanuit hun invloed worden de maatschappelijke transities gerealiseerd. Daarmee staat de sector onder druk. Ze moet in hoog tempo versnellen om veranderingen bij te benen, en te leiden.

Blijf op de hoogte over

> Uitdagingen en Valkuilen: Ontdek wat andere executives helpt en tegenhoudt bij het creëren van impact en het stimuleren van verandering

> Praktische Oplossingen: Leer hoe jij als leider echt het verschil kunt maken in jouw ecosysteem, organisatie en maatschappij

> Overige (netwerk) events: We brengen leiders in de financiele dienstverlening samen om van elkaar te leren; omdat doen de enige weg is naar resultaat.

In het vormgeven van dit project en de uitkomsten werkten we samen met kennispartners vanuit de Rijksuniversiteit Groningen,Nyenrode Business University, TU Delft en Universiteit van Maastricht.

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec